top of page
  • Foto van schrijverHQB Construct BV

Alle renovatiewerken onder 1 adres

Plant u een uitbreiding aan uw woning? Overweegt u Gyprocwerken uit te laten voeren in enkele kamers? Of zou u graag wat ondersteuning hebben bij de renovatie van uw badkamer? HQB Construct biedt u een helpende hand bij al uw algemene renovatiewerken in Diest en omgeving!Die helpende hand gaat van het opstellen van de eerste plannen voor uw project tot het afwerken van de laatste details. Bij ons kunt u terecht voor zowel kleine renovatiewerken als voor totaalrenovaties. We werken altijd volledig op maat van uw wensen en noden.


Uw vertrouwde expert voor alle soorten renovatiewerken


Bij HQB Construct bent u in handen van ervaren en betrouwbare professionals. Al sinds 2010 zijn wij actief in de bouw- en renovatiesector en in al die jaren hebben we te maken gekregen met heel uiteenlopende projecten. Eén ding verandert echter nooit: ons streven om met behulp van hoogwaardige en kosteneffectieve technologie het beste uit ieder renovatieproject te halen, ongeacht de grootte van het project of het budget.


Er zijn maar weinig soorten projecten die wij nog niet gerealiseerd hebben en er zijn nog minder projecten waar wij ons geen raad mee weten. Die kennis in combinatie met hoogwaardige materialen gebruiken we om uw project tot een mooi en optimaal einde op maat te brengen.


Algemene renovatiewerken

Grond- en afbraakwerken

Gyprocwerken

Betontrappen

Pleisterwerken

Metselwerken

Tegel- en vloerwerken

Klinkerwerken

Gevelwerken

Sanitair

Metaal poutrellen

Schilderwerken

Dakwerken (platte daken)

Klusjesdienst

Funderingswerken

ZwembadenWenst u meer informatie over onze diensten of persoonlijk advies op maat? Twijfel dan zeker niet om vrijblijvend contact op te nemen met HQB Construct in Diest!

Comentarios


bottom of page